Autorski tim: Autor teksta i redatelj – Ivan Leo Lemo, koreograf: Leo Mujić, skladatelj: Zvonimir Dusper Dus, scenografkinja: Irena Kraljić, kostimografkinja: Mirjana Zagorec, oblikovatelj rasvjete: Martin Šatović, fotograf: Ivan Posavec, suradnik za video: Robert Orhel. Likovi: Gradonačelnica Zagreba, bivša poduzetnica – Mila Elegović/Ines Bojanić, Ravnateljica kazališta, bivša šefica računovodstva – Jelena Miholjević/Ana Begić, Glumica, kćerka bivšeg ministra – Ana Maras Marmander/ Mirela Videk Hranjec, Čistačica, bivša outsource čistačica – Linda Begonja /Petra Dugandžić.

Kao što i sam naslov implicira, ovo je predstava u formi cabareta, dakle svojevrsne apartne komedije koja izravno, oči u oči, ili stand up-ovskom šakom u trbuh, publici priča priče koje parafraziraju, hiperboliziraju i komentiraju hrvatski i globalni aktualitet. To su fabule koje se pletu nitima “veza i vezica”. Vidjet ćemo je li “život preko veze” bezveze?
U ovom cabaret pratimo bizarne priče četiri žene iz Zagreba (jedna od njih je gradonačelnica) koje su se “preko veze” našče tamo gdje im nije bilo mjesto. A kada su dobile sve što su htjele, pukle su ko petarda i shvatile da nemaju ništa. Ovo je, zapravo stand up cabaret o četiri živčana sloma koja su naše protagonistice dovele do katarzičnog zaključka da je život “preko veze” – bezveze.