Spartaco Črnjarić od svoje četrdesete godina svira gitaru u brojnim glazbenim sastavima. Više od 20 godina bio je član kultne grupe Bonaca, koja je započela popularni ča-val 70-ih godina. Jedan je od najistaknutijih jazz glazbenika na području Kvarnera i Hrvatske što pokazuje suradnja s brojnim glazbenicima.
Damjan Grbac svoju je glazbenu karijeru započeo u GD Spinčići, svirajući clarinet. Godine 2005. počinje svirati kontrabas te je diplomirao s najboljom ocjenom na jazz akademiji Giuseppe Tartini u Trstu.

Tonči Grabušić svira bubnjeve od trinaeste godine. Kasnih 80-ih pridružuje se najvećem kantautoru regije, Đorđu Balaševiću, s kojim intenzivno nastupa na više od 200 koncerata, a svjedoči i posljednjoj Jugoslavenskoj turneji. 90-ih, s Elvisom Stanićem osniva E.S. GROUP, s kojim nastupa na Montreux Jazz Festivalu.

Majda Marenčić svoje prvo glazbeno iskustvo stekla u poznatom riječkom ansamblu Putokazi, gdje je radila na projektima Nova zemlja i Hrvatske narodne uspavanke, autora Elvisa Stanića. Sudjelovala je u predstavama Kralj Lear i Medeja Kazališta Ulyssess na Brijunima, a nastupa i kao članica različitih višeglasnih vokalnih sastava.

Franjo Črnjarić glazbenu naobrazbu je započeo pohađanjem satova gitare i klarineta, a alt, tenor i sopran saksofon svira već posljednjih 10 godina. U početku nastupa u Puhačkom orkestru Lovran, a kasnije i u Big bandu Josipa Pepija Forembachera. Ostvario je i niz značajnih nastupa sa Big bandom Kvarner kojim je dirigirao Drago Diklić.