Spartaco Črnjarić od svoje četrnaeste godine svira gitaru u brojnim glazbenim sastavima. Više od 20 godina bio je član kultne grupe Bonaca, koja je započela popularni ča-val 70-tih godina. Jedan je od najistaknutijih jazz glazbenika na području Kvarnera i Hrvatske što pokazuje suradnja s brojnim glazbenicima.
Damjan Grbac svoju je glazbenu karijeru započeo u GD Spinčići, svirajući clarinet. Godine 2005. počinje svirati kontrabas te je diplomirao s najboljom ocjenom na jazz akademiji Giuspeppe Tartini u Trstu.

Tonči Grabušić svira bubnjeve od trinaeste godine. Kasnih 80-tih pridružuje se najvećem kantautoru regije, Đorđu Balaševiću, s kojim intenzivno nastupa na više od 200 koncerata, a svjedoči i posljednjoj Jugoslavenskoj turneji. 90-tih, s Elvisom Stanićem osniva E.S. GROUP, s kojim nastupa na Montreux Jazz Festivalu. Godine 2011. dobiva najveće strukovno priznanje, nagradu Status za najboljeg jazz bubnjara u 2010.

Majda Marenčić svoje je prvo glazbeno iskustvo stekla u poznatom riječkom ansamblu Putokazi, gdje je radila na projektima Nova zemlja i Hrvatske narodne uspavanke, autora Elvisa Stanića. Sudjelovala je u predstavama Kralj Lear i Medeja Kazališta Ulysses na Brijunima, a nastupa i kao članica različitih višeglasnih vokalnih sastava. Kao prateći vokal surađivala je HGM Jazz Okrestra, Markom Toljom, Draženom Turinom Šajetom i drugima.

Franjo Črnjarić glazbenu naobrazbu je započeo pohađanjem satova gitare i klarineta, a alt, tenor i sopran saksofon svira već posljednjih 10 godina. U početku nastupa u Puhačkom orkestru Lovran, a kasnije i u Big bandu Josipa Pepija Forembachera. Ostvario je i niz značajnih nastupa sa Big Bandom Kvarner kojim je dirigirao Drago Diklić. Godine 2009. okuplja bend pod imenom Tvrdokorne Mrlje, stalni je član jazz-fusion kvarteta Salty Tails, tria Lemon 3, dua Sunny Side, kvarteta Love Runners, Tria – One, dio je projekta pod nazivom Matulji etno jazz te član autorskog funk banda od 12 članova – Grapevine Babies. 2016. je izdao prvi autorski album sa bandom Salty Tails za Croatia Records.