BIS COMEDY

Organizator

BIS COMEDY
Crekvina

Lokacija

Crekvina
Kastav 6, 51215, Kastav

Datum

09.08.2024

Vrijeme

21:00 - 23:00

Cijena

15€

Stand-up comedy show Oženjeni

Cijena ulaznica u pretprodaji: 12€

Tin Sedlar: Tek nedavno oženjen. Jadničak još ni ne zna što ga čeka. Za sad mu je lijepo i nasmijan je. Jako voli svoju dragu i voli ju uključivati u svoj stand up. Zajedno odlučuju o svemu. Barem ona tako kaže. Ali stvarno ju voli. Ona je najbolja. Ona je i složila ovaj tekst o njemu.

Marko Dejanović: Oženjen jer je htio iskoristiti porezne olakšice. Ovih dana iz stana izlazi samo kad vodi klinca u vrtić ili park te navečer, ako ima nastup. Jednom je uhvaćen pri katatoničnom skrivanju u dječjem šatoru u IKEA-i, opirao se pri nasilnom izvlačenju, pružao pasivni otpor i svima psovao švedsku majku. Iako nije bilo Šveđana oko njega.

Admir Šećkanović: Zagrepčanin po svemu, a opet mu se ne priznaje. Zaručen već 100 godina. Za Dalmatinku. Zna sve o životu s nekim tko je na više načina drugačiji od njega, em vjerski, em sjever jug, a najbitnije, spolno. Čovjek živi sa ženom, dijeli WC i ostatak kućanstva. Nije mu lako.

Hrvoje Krmelić: Sam za sebe će reći da se osjeća kao da su ga oženili. Ali definitivno nije u braku! Ne želimo imati problema s nekim organizacijama i tvrditi da je Hrc (Hrvojev maštoviti nadimak) u braku. Ne treba nam odluka Ustavnog suda koja nam brani da to u čemu je Hrc zovemo brakom. Dakle, Hrvoje nije u braku, ali je na više od jednog načina uvršten u oženjene!