JUBELEI! – 30 godina MNOZIL BRASS-a

S ovogodišnjim ljetom stiže iznimna glazbena poslastica – MNOZIL BRASS, svjetska senzacija, dolazi u Kastav u sklopu turneje JUBELEI!, kojom obilježavaju 30 godina glazbenog stvaralaštva. MNOZIL BRASS će izvesti svoje najveće hitove na kastavskoj Crekvini, 7. srpnja!

 

Early bird ulaznice od danas su u prodaji!

Posjetite mojekarte.hr i rezervirajte svoju ulaznicu. Early bird opcija je ograničena na prvih 50 ulaznica, stoga predlažemo da osigurate svoje mjesto na vrijeme.

TKO JE MNOZIL BRASS?

Smješten u 1. bečkom okrugu, Gasthaus Mnozil igrao je ključnu ulogu u formiranju grupe od sedam mladih puhačkih glazbenika, 1992. godine. Ono što je počelo kao redovito muziciranje u ugostiteljskom objektu Josefa Mnozila brzo se transformiralo u jedinstvenu formu primijenjene puhačke glazbe – izvođene bez nota i prilagodljive svakoj prigodi. Glazbeni opus ansambla obuhvaća tipičnu puhačku glazbu, hitove, jazz, pop, operu i operetu.

MNOZIL BRASS redovito održava impresivnih 100 koncerata godišnje diljem svijeta, nastupajući na najprestižnijim mjestima kao što su Burgtheater u Beču, KKL u Luzernu, Royal Albert Hall u Londonu, Tchaikovskyjev konzervatorij u Moskvi te mnoge druge prestižne ustanove. Ansambl je poznat po svojem izuzetnom kreativnom opusu, s nezaboravnim produkcijama poput “Zimt” (2000), “Magic Moments” (2009), “CIRQUE”(2017), te najnovijom “JUBELEI”.