Let 3 zapalio Kastav: nevjerojatna atmosfera i preko 600 oduševljenih fanova

Let 3 je prvu polovicu godine posvetio je intenzivnim pripremama za eurovizijski nastup. Nakon što su se uspješno plasirali u finale s hitom “Mama ŠČ!” i osvojili 13. mjesto, fanovima su donijeli i dodatno oduševljenje, jer je njihova pjesma proglašena najemitiranijim hrvatskim singlom na domaćim radijskim postajama.

Bend je započeo svoje koncertno ljeto u lipnju, izvodeći “Mamu ŠČ” na petnaestak lokacija diljem zemlje i izvan nje. Koncerti su se nastavili i tijekom srpnja, donoseći pravu glazbenu eksploziju dobre energije.

Na koncertu u Kastavu, Letovci su priredili pravi spektakl izvodeći širok repertoar pjesama iz svoje bogate karijere. Već na samom početku, iznenadili su publiku izvedbom svog kultnog hita “Drama”, stvarajući trenutni kaos i uzavrelu atmosferu.

Vjerna publika nije mogla odoljeti te je zajedno s bendom zapjevala sve poznate hitove poput “Vjernog psa” i “Kontinentio”. Energija je bila nevjerojatna, a publika je doslovno gorjela od oduševljenja.

Nakon završetka redovnog dijela koncerta, rasplesana Crekvina je tražila produženje koncerta. Let 3 se vratio na pozornicu, s osmijehom na licima, i dodatno zapalio prepuni auditorij.