Predstava ‘Tončić Petešić’: Magično putovanje kroz hrabrost, prijateljstvo i pronalazak vlastitog glasa!

Predstava, temeljena na priči “Tončić Petešić” autorice Vjekoslave Jurdane, donosi jednostavnu, ali istovremeno kompleksnu priču o hrabrosti, donošenju odluka i pronalasku vlastitog glasa. Glavni lik, Tončić Petešić, je pjetlić koji se suočava s izazovom pronalaska svog glasa. Kroz njegovu avanturu, predstava ističe važnost slušanja roditelja, strpljenja i autentičnosti.

Redatelj Serđo Dlačić uspješno je oživio likove iz priče i ilustracija Radovana Kunića na sceni. Glumac Alex Đaković briljantno tumači više likova, uspostavljajući dinamičan odnos između glavnog lika Tončića Petešića i drugih lutkarskih likova. Njegova interakcija s publikom, bez narušavanja tijeka fabule, dodatno je obogatila predstavu i nasmijala mališane.

“Tončić Petešić” je predstava koja ističe važne životne lekcije i potiče djecu da budu hrabra, slijede svoje srce i pronađu vlastiti glas. Kroz smiješne i poučne trenutke, predstava je zadržala pažnju djece te ih potaknula na razmišljanje o važnosti samopouzdanja i autentičnosti.