4 POZE, SRETAN SVRŠETAK
B GLAD PRODUCTION

Organizator

B GLAD PRODUCTION
Crekvina

Lokacija

Crekvina
Kastav 6, 51215, Kastav

Datum

01.07.2023
Završeno

Vrijeme

21:00 - 23:00

Cijena

12€

4 Poze, sretan svršetak

Igraju: Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela & Filip Detelić
Autor: Igor Weidlich
Redatelj: Igor Barberić
Trajanje: 1 sat i 15 minuta

Strastveno, surovo, iskreno i sexy!

Nova hit komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju) stigla je na pozornice. Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente?

Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.