Uskoro više informacija o novom programu za 2022. godinu.

30 godina zajedništva

Uvodna riječ

Dragi prijatelji!
Festival Kastafsko kulturno leto, točnije njegovo jubilarno 30. izdanje, diže festivalsku zastavu 2. srpnja 2021. godine. Slijede dva mjeseca kulture va kumpanije koje ćemo okruniti, za naš Kastav, važnim obljetnicama. U ovim specifičnim uvjetima obilježavanja 30. godine Festivala, proslavit ćemo i 100 godina Glazbenog društva Spinčići te 30 godina muške Klape Kastav.

Ove godine slavimo zajedništvo. Zajedno ćemo iščekivati glazbeni program koji će sadržavati žanrove popa i rocka, klapske pjesme,ali i pjesme na našoj čakavštini. Dramski program će vas do suza nasmijati, ali i potaknuti na promišljanje. Uživat ćemo na najljepšoj novoj pozornici na svijetu – našoj Crekvini, a možete i prošetati do obnovljenog trga Lokvine i crkve sv. Trojice na neku od ovogodišnjih izložbi. Družit ćemo se na skrivenim i bajkovitim mjestima našega Kastva, na Trgu Istarske vile, u Kući Belice (Vikotovoj bačvariji), Fortici, crkvi sv. Jelene Križarice…

Nakon dugo vremena zatvorenosti napokon se
vraćamo zajedništvu.
Dođite!
Čekamo vas!

Preuzmite programsku brošuru

Uskoro Informacije o programu ...

Ulaznice

festivalski ured

Karte je moguće kupiti u festivalskom uredu (Trg Matka Laginje 5, Kastav), svakoga dana u vremenu od 9 – 12h i od 15 – 21h.

Online - web portal

Ulaznice je moguće kupiti i putem portala www.mojekarte.hr

prodajna mjesta

Partneri

Obavijesti

Programi se održavaju uz sve epidemiološke mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.
Program Casabianca je rasprodan.
Čudesne stranice male Danice – Povrat novca moguće je ostvariti do 26. kolovoza 2021. na prodajnom mjestu na kojemu su ulaznice kupljene.