SHOW TIME PRODUCTION

Organizator

SHOW TIME PRODUCTION
Crekvina

Lokacija

Crekvina
Kastav 6, 51215, Kastav

Datum

19.08.2024

Vrijeme

21:00 - 23:00

Cijena

12€

Best of Vlatko Štampar – 15 godina karijere

“Prošlo je 15 godina od nekih prvih nastupa. 15 godina karijere. Čudno mi je ovo/to nazivati karijerom. Malo prepompozno. Ali je 15 godina nečega. Vježbanja. Petnaest godina pišem fore i konstantno razmišljam kako i s čim vas mogu nasmijati. Hrpe raspisanih blokića, notesa, natuknica, grešaka, zabluda i nejasnoća. I onaj sveprisutni komičarski strah da si sve smiješno već rekao. I da je gotovo.

Od nastupa po birtijama, restoranima, festivalima, kazalištima, domjencima, svadbama, HNK-ovima i vatrogasnim zabavama, Lisinskima i prčijama. Bilo je svega. A imam osjećaj da sam tek krenuo. To jest, nadam se da sam tek krenuo.

U dosadašnjoj karijeri sam napisao 5 stand-up specijala: Bratec je trd, Štamparska greška, Odraslost, Bolja polovica i Zabezeknut. Uskoro je u planu novi, šesti special. Ukupno imam više od 10 sati fora, mesa, materijala s kojim vas mogu dobiti, slomiti i nasmijati. A to mi je najdraže. Nasmijavati vas.

Neke fore više ne izvodim, nekima prošao rok, neke jednostavno više nisu ja. Ali svaki show ima svoje najbolje, najbrutalnije, najiskrenije fore. Plan je skupiti sve te hitove, ubojice, fore odlikaše i napraviti setlistu najbolje od najboljeg. Šlag svih 15 godina rada i truda. U 2 sata kaosa. Nemate pojma što vas čeka. Neću vam dati da dođete do daha.”

Vaš Vlatko