MOMENTA

Organizator

MOMENTA
Crekvina

Lokacija

Crekvina
Kastav 6, 51215, Kastav

Datum

08.07.2024

Vrijeme

21:00 - 23:00

Cijena

9€

Disco Moments

Što dobijemo kada na jednom mjestu spojimo disco glazbenu eru, najljepšu pozornicu u Primorsko-goranskoj županiji i mnoštvo plesnih koraka? Najbolji open air događaj ovog ljeta na kojem ćete biti.

Program Disco Moments u trajanju od sat vremena, koji okuplja veliki broj zaljubljenika u plesnu umjetnost, predstavit će presjek najboljih hrvatskih i stranih disco hitova. Glavne plesne korake vodit će plesači plesnog studija Studio Trinity&co., a od publike se očekuje ništa manje, nego da zapleše i ona. Bit će i glazbenih iznenađenja, stoga je Crekvina 8. srpnja place to be za sve ljubitelje dobre glazbe, dobre zabave i plesne umjetnosti.

Studio Trinity&co., pod vodstvom agencije Momenta, već dugi niz godina uspješno djeluje na području rekreativnih i profesionalnih angažmana. Svoj početak gradi s prvim profesionalnim angažmanima voditeljice, Paole Vukelić, koja danas aktivno stvara poslovne prilike i suradnje za nove plesne talente. Rad Agencije usmjeren je na profesionalni i poslovni odnos prema plesačima i njihovim angažmanima te njeguje kontinuitet u radu i kvalitetu učenja.