Udruga Kastafsko Kulturno Leto

Organizator

Udruga Kastafsko Kulturno Leto
Telefon
051 691 610
Email
kkl@kkl.hr

Trg Matka Laginje 4, 51215, Kastav

Crekvina

Lokacija

Crekvina
Kastav 6, 51215, Kastav

Programska knjižica

Datum

kol 07 2021
Završeno

Vrijeme

Subota
21:00

Cijena

40kn

Glazbeno društvo Spinčići

Puhački orkestar Glazbenog društva “Spinčići” iz Kastva amaterski je orkestar i spada u red najaktivnijih i najatraktivnijih orkestara takve vrste ne samo u Primorsko-goranskoj županiji, već i u Hrvatskoj. Nadahnuti koncertni programi s raznovrsnim i modernim glazbenim repertoarom te atraktivne promenade, oplemenjene uvijek izvrsnim koreografijama, oduševljavaju publiku u Hrvatskoj i inozemstvu.

Glazbenici iz Spinčića redovito ispisuju bogate kalendare svojih nastupa. Redovito nastupaju na svim značajnijim manifestacijama, proslavama i jubilejima na području Kastavštine, na kulturnim i turističkim feštama i sportskim priredbama diljem Hrvatskog primorja, Liburnije, kvarnerskih otoka… Gostovali su širom Hrvatske, a u više navrata predstavljali su svoju domovinu na velikim festivalima i glazbenim manifestacijama u Italiji, Austriji, Sloveniji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Španjolskoj, Francuskoj te Rumunjskoj. Puhački Orkestar Glazbenog Društva Spinčići je mlad orkestar s prosječnom dobi članova od 24 godine. Upravo ta mladost koja teži novim dometima, nikad zadovoljna postignutim, širit će i dalje ugled i reputaciju Spinčićeve muzike.

Obavijesti

Programi se održavaju uz sve epidemiološke mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.
Program Casabianca je rasprodan.
Čudesne stranice male Danice – Povrat novca moguće je ostvariti do 26. kolovoza 2021. na prodajnom mjestu na kojemu su ulaznice kupljene.