Udruga Kastafsko Kulturno Leto

Organizator

Udruga Kastafsko Kulturno Leto
Telefon
051 691 610
Email
kkl@kkl.hr
Crekvina

Lokacija

Crekvina
Kastav 6, 51215, Kastav

Datum

13.08.2021
Završeno

Vrijeme

Petak
21:00

Cijena

70€

Karin Kuljanić

Karin Kuljanić na Crekvinu se vraća nakon 11. godina.

„Previše je let pasalo od mojega zadnjega koncerta na Crekvini i ovo je prilika da se ćapamo i zakantamo zajeno.“
Karin Kuljanić će se predstaviti u pratnji benda s kojim uspješno surađuje posljednjih godina u kojem su svi vrsni glazbenici Tonči Grabušić, Damijan Grbac i Robert Grubišić, a tim povodom proslavit će 25.g. pjevačke karijere.

1994.g. bilježi svoj prvi nastup na Melodijama Istra i Kvarnera s pjesmom „Zami me sobun sakamo“ autorice Mirjane Bobuš i osvaja 3. mjesto publike i nagradu Novog lista „Beseda“. Navedena pjesma je izabrana za najizvođeniju pjesmu obnovljenog MIK-a.

Tijekom idućih godina osvaja brojne nagrade od kojih se posebno izdvajaju četiri prva mjesta publike na MIK-u s pjesmama „Neka ljubav moja sa“,1999.g., „Večeri boje naranče“ u duetu s Đanijem Maršanom 2002.g, „Tribalo bi zakantat“ u duetu s Mirjanom Bobuš i klapom Krk, te „Za te rojena“ 2005.g. za koju potpisuje koautorstvo glazbe s Robertom Grubišićem. Na Melodijama Kvarnera pobijedila je s pjesmom „Još malo“ s klapom Vinčace 2002.g. Brojne su čakavske pjesme s kojima se predstavila, a zadnji put je na Čansonfestu 2019. u Kastvu izvela „Bonacu“.
Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja, sudjelovala je na brojnim koncertima, festivalima, humanitarnim akcijama i javnozdravstvenom projektima u Hrvatskoj i nastupima u dijaspori. Izdala je dva nosača zvuka. „Zlatni špagi“ 2000.g. i „Štoriju od života“ 2009.g.

Kastafskoj publici predstaviti će se poznatim uspješnicama u zanimljivim aranžmanima i novim pjesmama kojima će najaviti skorašnji izlazak trećeg, novog nosača zvuka.
Živjela je Rijeci, u Sjedinjenim američkim državama i Maleziji, a gdje sad živi reći će nam na koncertu.