Udruga Kastafsko Kulturno Leto

Organizator

Udruga Kastafsko Kulturno Leto
Telefon
051 691 610
Email
kkl@kkl.hr
Crekvina

Lokacija

Crekvina
Kastav 6, 51215, Kastav

Datum

06.07.2024

Vrijeme

21:00 - 23:00

Cijena

12€

Kazalište Moruzgva – Ništa im neće bit’

Cijena ulaznica u pretprodaji: 10€

Kazalište Moruzgva donosi neodoljivu predstavu Ništa im neće bit’ koja će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima. Nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, ova predstava razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života u kojima se svi mogu prepoznati. Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljiraju u svojim ulogama, donoseći nam neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Njihova igra iznosi na površinu sve emocije i sukobe, ali i nade za novo poglavlje u njihovom životu.

O Kazalištu Moruzgva

Umjetnička organizacija Kazalište Moruzgva s radom je započela 2007. godine, pod nazivom Klub kulture, a 2011. godine mijenja ime u današnje. Pokretačica i osnivačica Kazališta Moruzgva priznata je i poznata glumica Ecija Ojdanić, diplomirana glumica zagrebačke Akademije dramske umjetnosti, koja je u dosadašnjem radu ostvarila brojne kazališne, filmske i televizijske uloge.

Misija Kazališta Moruzgva jest okupiti sve one koji u umjetnosti vide mogućnost poboljšanja svijeta koji nas okružuje te javnim djelovanjem mijenjati sliku društva nabolje. U posljednjih nekoliko godina Kazalište Moruzgva naraslo je u jedno od najvažnijih dionika kulture u Zagrebu i u Hrvatskoj, ali i šire u inozemstvu, profiliralo se na tržištu te postalo najbrže rastućim nezavisnim kazalištem. Uspjelo se održati i povećati kvalitetu predstava iz godine u godinu te se pozicioniralo kao nezaobilazan čimbenik nezavisne kulturne scene u Hrvatskoj.

Tekst: Tanja Mravak
Adaptacija i režija: Tamara Damjanović
Igraju: Ecija Ojdanić i Frano Mašković