Agencija ALLT

Organizator

Agencija ALLT

ALLT. agencija

Crekvina

Lokacija

Crekvina
Kastav 6, 51215, Kastav

Datum

29.08.2023
Završeno

Vrijeme

21:00 - 23:00

Cijena

20€

Prezime ruže

Olja Balašević stiže na kastavsku Crekvinu sa hit programom

Jedinstvena monobajka “Prezime ruže” Olje Balašević premijerno stiže u Hrvatsku i to na jednu od najljepših pozornica u regiji – na kastavsku Crekvinu. Na pozornici pod zvijezdama, Olja će svoju izvedbu podijeliti s publikom 29. kolovoza, s početkom u 21 sat, a publika će posvjedočiti izuzetnom događanju koje, uz 80 minuta glazbe, spaja različite forme: teatar ispovijesti, video produkciju i jela koja evociraju uspomene.

Bit će to posebna večer u kojoj jedna žena pripovijeda o svom životu, o koncizno sabranim sjećanjima, emocijama, proživljenoj sreći, tuzi, nadanjima, ali prije svega – o ljubavi.  “Prezime ruže” na pozornicu prenosi autobiografsku bajku “Planeta Dvorište”, donosi priču jedne žene koja je ostvarivši sebe sačuvala onu djevojčicu koja je u svom dvorištu spoznala planetu. Pripremite se na večer koja vrvi emocijama, a ono što je zasigurno specifično jest i detalj da je svaka Oljina predstava različita te da će publika imati priliku biti dijelom jedinstvenog događanja. Uz čaroliju pripovijedanja, gastro specijalitete o kojima piše u romanu, glazbu, video produkciju i sve to uklopljeno u nenadmašan ambijent bit će to zasigurno večer koja se pamti.

Ulaznice za ovu posebnu večer su u prodaji i mogu se kupiti u sustavu www.mojekarte.hr/hr/monobajka-prezime-ruze. Broj ulaznica je ograničen te organizator preporuča kupnju istih na vrijeme. A sve što će vlasnici ulaznica doživjeti tu večer u Kastvu, bit će povijest.