Udruga Kastafsko Kulturno Leto

Organizator

Udruga Kastafsko Kulturno Leto
Telefon
051 691 610
Email
kkl@kkl.hr
Crekvina

Lokacija

Crekvina
Kastav 6, 51215, Kastav

Datum

28.06.2024

Vrijeme

21:00 - 23:00

Cijena

10€

SUPER COVER NIGHT

Ove godine, na dan otvorenja Kastafskega kulturnega leta, dolazi prava poslastica za sve ljubitelje filmske glazbe. Na Crekvini će se održati SUPER COVER NIGHT, jedinstven koncert u produkciji KKL-a, koji će publiku odvesti na putovanje kroz povijest filmske glazbe.

Na pozornici će se okupiti poznata lica hrvatske glazbene scene: Sabrina Hebiri, Bruna Oberan, Dino Antonić i Danijel Jurišević. U pratnji SuperCover Band-a Kastav, izvest će niz legendarnih klasika poput Time of My Life i My Heart Will Go On, te hrvatskih hitova kao što su Zlatne godine i Jesen stiže dunjo moja.

Osim u poznatim melodijama i vrhunskim izvođačima, publika će uživati i u scenama iz filmova sinkroniziranim s glazbom, koje će se moći pratiti na velikom video wallu, što će doprinijeti sveobuhvatnom umjetničkom iskustvu te dodatno obogatiti večer.

Program će voditi iskusni voditeljski dvojac, Maja Sulić i Robert Ferlin, koji će se pobrinuti da se publika, ne samo opusti uz poznate melodije, već i zabavi uz duhovite komentare i zanimljivosti o filmskoj glazbi.