BABA produkcija

Organizator

BABA produkcija
Crekvina

Lokacija

Crekvina
Kastav 6, 51215, Kastav

Datum

26.07.2024

Vrijeme

21:00 - 23:00

Cijena

20€

Napomene

Rasprodano

Teens

Dvadeset i pet godina od prvog albuma, puno nostalgije prožete raznim emocijama, bili su dovoljni razlozi da se grupa Teens okupi u svojoj originalnoj postavi.

Koncertom HAJDE RECI ŠTO, nazvanim po njihovoj najpoznatijoj pjesmi, grupa Teens će na kastavskoj Crekvine, proslaviti i ujedno obilježiti svojih 25 godina.

Daniel, Claudia, Ines, Eugen, Sandro i Zoran, kao djeca okupljena u bend Teens, tijekom svoje karijere objavili su tri albuma koji su bili prodani u nekoliko desetaka tisuća primjeraka. Gdje god bi se pojavili nastala bi euforija te je čak postojao i termin teensomanija.

Glazbenom scenom su vladali sedam godina, osvojili i Porin za novog izvođača, a onda je grupa Teens odrasla.

Članovi grupe uvijek su isticali kako im je međusobno prijateljstvo na prvom mjestu, a to su i kasnije pokazivali, kada su si na svojim samostalnim putovima bili podrška.

Prijateljstvo koje traje oduvijek, ali i konstantno pitanje obožavatelja, pa i medija – bi li se ponovno okupili, konačno je naišlo na pozitivni odgovor.

“Mi imamo jednu lijepu, usudit ću se reći, rijetku priču. Počeli smo kao djeca svirati u bendu i iako smo u kratkom vremenu postali jako poznati i interesantni široj javnosti, u sebi smo zadržali onu dječju iskrenost i nikada nismo dopustili da nikakva slava uništi ono što imamo mi kao Daniel, Claudia, Ines, Eugen, Sandro i Zoran. Ali, godine su prolazile i mi smo odrasli i jednostavno više nas ni ime benda ni pjesme nisu mogle pratiti u odrastanju. Od prestanka djelovanja benda nismo imali osjećaj da smo stali jer pjesme se i dalje emitiraju na radijima, naša publika nas i dalje pamti i došlo je vrijeme da se prisjetimo svega toga i da se svi zabavimo na koncertu. Baš kao u ona lijepa dječja vremena.” rekao je Daniel Beni.